Nya spelare till Rangers

Av Truls Månsson
I
27 september 2019
0 kommentarer

Ny säsong, och nya spelare har anlänt till ärorika Björkhagen Rangers (58 SM-medaljer sedan starten). Följande giganter spelar med klubben från och med denna säsong:

LARS FRIDELL

Presentation överflödig! Lars Fridell är en bordshockeylegend och landslagsspelare som bland annat vunnit SM individuellt 1998 och tagit hem ett VM-brons individuellt 2001. Lars har tidigare spelat för Björkhagen Rangers (mellan 21/5-12 och 27/8-15) och är nu alltså tillbaka i klubben. Lars är för övrigt den ende spelare som vunnit en GP som representant för Björkhagen, det gjorde han i Delsbo 2013. Denna spektakulära värvning betyder att Rangers nu har fyra spelare av de fem som blev veteranlag-världsmästare i somras i Vitryssland. Lars kommer närmast från 2015 United.

GUSTAF HERMANSSON

Gustaf är liksom Lars en 90-tals lirare som de senaste säsongerna har spelat mycket i Björkhagen Table Hockey League och nu har han äntligen skrivit på kontraktet. Och det vore väl egentligen konstigt annars eftersom Gustaf växte upp i Björkhagen som ung och är en local kid som känner till våra hoods utan och innan. Gustaf kommer från den klassiska klubben BHK Lugna Puckar och har ett SM-brons i lag 1995 som en tung merit.

RIKARD NÄSSELKVIST

Nässlan är en härlig profil som alla i bordshockey-Sverige känner till och som deltagit i många turneringar över hela landet. Han lämnar 3Tuna Bordshockey i Eskilstuna, har nu skrivit på för Rangers och vi hälsar honom, Lars och Gustaf välkommen till klubben!

Det ryktas om fler mycket välkända spelare på väg in till Björkhagen! Internationella sådana! Stay tuned!

 

 

 

Lämna ett svar