Ovädret stoppade inte tredje upplagan av Lovbords för barn o ungdomar.

Av Anders Pettersson
I
15 april 2017
0 kommentarer

15 barn trotsade ovädret och kom till Allaktivitetshuset i Odensbacken för Påsklovsbords. Tredje upplagan i ungdomstouren som blivit tradition för oss i 3tuna och Tegelhuset OBK att arrangera. Ett bättre väder hade nytt rekord varit nära igen. Extra roligt med internationell prägel med två ungdomar från Afghanistan och en 10 åring från Ryssland.

 

Denna gång blev det västeråsgrabben Eddie Nilsson som spelar för 2015 United som segrade i en tuff final mot Olof Blume från Björkhagen Rangers . Olof var för övrigt den ende som lyckades besegra Eddie under dagen. I matchen om tredje pris blev det debutanten Sissela Blume som till sist knep pokalen framför Borlänges duktiga Ida Pedersen.

 

Tyvärr hindrade vädret 3tunas talang Tindra Tookari från att deltaga, men vi kan glädjas åt att båda bröderna Fadi och George Issa från farmarklubben Tegelhuset var nära att ta sig till semifinal båda två. Samt att unge Mohammed Isman tog sig till kvartsfinal.

 

När vi nu summerar har vi tre olika segrare på tre olika turneringar och vi hoppas att denna ungdomssatsning kommer fortsätta tillsammans med Tegelhuset.

 

Stort tack till Lotta och Glenn Holmberg för allt jobb ni lägger ner i det tysta och givetvis riktar vi även tack till Anders Pettersson vår man i Odensbacken.

Slutställning:

1 Eddie Nilsson  2015 united

2 Olof Blume   Björkhagen Rangers

3 Sissela Blume  Björkhagen Rangers

4 Ida Pedersen  Borlänge BBH

5 George Issa Tegelhuset OBK

6 Fadi Issa Tegelhuset OBK

7 Mohammed Isma Tegelhuset OBK

8 Jimmy Oskarsson  Kumla BHK

9 Ali Aziei Kumla BHK Afghanistan

10 Maxim Tvetkof Kumla BHK Ryssland

11 Mojtaba Mosavi Kumla BHK Afghanistan

12 Sven Pettersson Tegelhuset OBK

13 Abdiasis Ilmi Isman Tegelhuset OBK

14 Tuva Holmberg Tegelhuset OBK

15 Rune Pettersson Tegelhuset OBK

Lämna ett svar