Fem SM-medaljer till Björkhagen Rangers

Av Truls Månsson
I
16 maj 2022
0 kommentarer

SM 2022 i Örebro har avslutats och Björkhagen Rangers kom hem med hela fem medaljer från mycket välorganiserade tävlingar, vi vill rikta ett stort tack till arrangörsklubben United Stars.

På fredagen inleddes SM med specialklasserna och då spelade Björn Svedman sig till final i veteranklassen där det blev silver. Sissela Blume fick brons i damklassen och det blev även brons till Truls Månsson i superveteran.

Den prestigefyllda öppna klassen genomfördes på lördagen och där imponerade Björn Svedman igen. Han erövrade en bronsmedalj och tog därmed Rangers fjärde medalj.

Slutligen på söndagen var det dags för Lag-SM. Där vann Björkhagen Rangers sin kvalgrupp, eliminerade därefter Rex Öresund i kvartsfinal, men föll tyvärr i semifinal mot ett blandlag bestående av spelare från Bröderna Grym och DAJM (klubbar från Piteå och Skåne). Men brons blev det och därmed också Björkhagen Rangers femte medalj, inte illa.

Övriga spelare i Björkhagen kämpade bra, gjorde också mycket fina prestationer och det var nära ännu fler medaljer. Maria Elena Pettersson kom femma i damklassen och Truls Månsson femma i veteranklassen.

Ett stort grattis till alla medaljörer och även till Björkhagen Rangers!

 

Lämna ett svar