Närke Bordshockey

Närke Bordshockey håller hus i Hampetorp föreningsgård och är en sektion i den föreningen.

vårt mål är att främja gemenskapen och allas olikheter till gemensam glädje i Bordshockeyns underbara värd.

Vi bedriver Tävlingsverksamhet där vi vill främja att kunna tävla på yttersta Sverige Nivå.

Vi bedriver ungdoms verksamhet där vi vill främja leken och glädjen till sporten och att alla kan deltaga och alla är vinnare. fostra till god kamratskap.

Vi bedriver Liga spel för utveckling för våra spelare samt att ge alla möjlighet att på hemma plan få möta spelare från övriga Sverige på alla nivåer.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och hela familjen ska känna gemenskap och kunna utvecklas som Människa och bordshockey spelare i en familjär stämmning.

  • 2023-12-10
    I går klubbades ny styrelse igenom i klubben. Anders Pettersson som startat klubben lämnar över rodret till Robert Forsberg som ny ordförande i klubben. Ett bra steg att vi äntligen har en demokratisk styrelse och bra struktur i klubben säger Anders. Den nya styrelsen ser ut som följande Ordförande Robert Forsberg Sekreterare Lars Ulfvensjö Kassör [...]
    2023-08-28
    Nu kommer vi på prov att starta upp bordshockey för personer med Funktions variation och Autism. Detta i ett led i att inkludera alla, Vår målsättning är att kunna arrangera en Sm klass för dessa personer under SM helgen. Då Sm avgörs på Tullängsskolan som har Örebros största anpassade gymnasieskola. Så känns det givet att [...]