Bordshockey för barn på flykt!

Av Joakim Åström
I Bildspel
13 december 2022
2 kommentarer

Musikhjälpen har dragit igång i veckan och på lördag vid kl 15.00 kommer Magnus Falk, David Nordström och Anton Jalneskog att besöka glasburen i Göteborg för spela bordshockey mot frivilliga utmanare och på så vis samla in pengar som går till barn på flykt.

De som inte har möjlighet att besöka glasburen har istället möjlighet att bidra till insamlingen via länken nedan

Bordshockey för barn på flykt! (musikhjalpen.se)

Länk för att boka tid för att möta någon av spelarna i buren

https://www.edibooking.com/musikhjalpen

2 kommentarer till “Bordshockey för barn på flykt!”

  1. Lars Ulfvensjö skriver:

    Bra initiativ. Bra jobbat boys!

    • Magnus Falk skriver:

      Tack! Blev dock inte riktigt som vi tänkt från början. Skulle egentligen spela i själva glasburen – men SVTs produktionsledare på plats slog bakut då det var reklam på isen. Produktionschefen sa ”det får vi ha överseende med” innan. Så hade jag vetat detta hade jag själv tagit med en filtpenna och strukit reklamen. Nåväl, vi gjorde det bästa av situationen och spelade backstage. Rätt trevligt där också måste jag säga.

Lämna ett svar