Sent tillskott på touren

Av SBHFs styrelse
I Förbundsnytt
7 november 2023
0 kommentarer

Styrelsen har sent om sider beslutat att addera ytterligare en GP till Sverigetoruen. Denna tävling kommer att avgöras i Värnamo den 20 januari med David Andersson som arrangör

Styrelsen är medveten om att detta inte är optimalt att så här sent lägga till en tävling men anser att det är av yttersta vikt att bredda antalet arrangörer och orter på touren särskilt mot bakgrund av att det varit utmaningar med att hitta arrangörer till årets tour.

Förhoppningen är att fler aktiva arrangörer och orter ger positiva effekter för bordshockeyn på sikt och därför anser styrelsen att fördelarna med att sent addera en GP till touren överväger nackdelarna.

Styelsen är tacksam för att David Andersson återigen vill träda in i rollen som arrangör.

 

Lämna ett svar